tension study!!! pala otak dah bekecamuk!!!!
ha!!!! nie la msalah yg melanda aku skrg,,,time2 akhir smua nak plun,,,nsib la aku nie rjin gak blaja2 nie,,,tpi 1 ja yg aku x sku smpai sekarang nie,,,,3 mata pelajaran yg aku slalu sgt fail,,,nak tau pa,,,science, sejarah n add math,,,,adoiiiiii,,,,,,,,pening pala otak nak kena ingat fakta2 sejarah,,,,science plak mmg aku law dri kolah rendah g,,,muahahaha,,,,add math ha!!!! aku pown x fham napa aku x ley skor,,,pdahal math aku bleh je jwb,,,,,asal add math aku x ley??? merunsingkan pala kan,,,k la,,,aku nak cita aku wat kertas sejarah tdi,,,,aku skit ati sangat2,,,aku bca yg len,,,,pnya la pulun kat perang dunia pertama tu n kedatangan buruh stu pown x masuk,,,macam nak jerit je tdi dlm dewan tu,,,nak ngis pown ada,,,cuba byangkan sbulan aku spot tu je,,,nsib aku bca teori kedatangan islam ke asia tenggara tu,,,1 g soalan no 4 tu,,,tjuk pa pown aku x tau,,,sumpah aku x pnah jangka nek soalan tu,,,tdi semua yg kuar dri dewan smua dok kata,,,,

"wei,,,susahnya,,,"
"soalan pa no 4 tu wei"
"mampus dah,,,aku x tau pa aku jawab"
(antara percakapan2 candidate yg aku dengar lar,,,,,)

ha!!!! sumpah skrg aku mmg nak ngis,,,,wwwwwaaaaaaaaaaa!!!!!!! mnx2 la lulus,,,,dpat c pown aku dah syukurrr,,,,,,,jgn la punah harapan ku Ya Allah,,,,sedih weeiiiiii!!!!!!!!
key-in matrikulasi!!!!
ha!!!! dah bertaun fwen2 aku key-in hari nie bawu aq tergerak ati nk key-in,,,huhu,,,opssss,,,
Assalamualaikum,,,huhu,,,lamakan aku x update blog,,,
rasa rindu plak,,,
ok aku sja2 je nak g tau kowang yg aku bwu je lpas key-in online matrikulasi,,,huhu
fwen aku kta dah beli no pin x key-in wat pa???
rugi duit jew,,,
btul gak ckap dye tu,,,
so aku blik tdi je trus key-in,,,
huhu aku mnx matrikulasi kat kedah,selangor n pahang,,,
ok x korang rasa?
aku amik program perakaunan,,,huhu giler math tul,,,
cam haikal kta,,,aku nie nak jadi akauntan ke???
muahahaha,,,time study wat akaun ok je,,,time exam? hampeh!!!!
ish3!!! anak spew nie????? anak mat isa larrr,,,,huhuhu,,,
tpi time masa isi borang tu aku pening nak tulis badan uniform tu,,,,
aku nak letak jawatan sebagai pengawas(sekolah) ke nak letak ahli uniform(negeri)
pendapat kowang apa????
pening la fkir pasal nie,,,,tpi aku x taruh harapan sgt tuk matrikulasi nie,,,
takut x dpat coz add math aku teruk larr,,,,,,
ntah la,,,blajar tahap mana pown add math still pyah nak tinggi,,,,pening aku di buatnya,,,

k la kowang,,,nak g tgok Cinta Kirana lak,,,hehehe,,,
daaa,,,,muaaaxxxxxxhhhhh
Assalamualaikum,,,


apa makna waswin????
Kebanyakan orang slalu kata cinta itu buta, tak kenal maka x cinta,,
tpi jodoh yang diberi oleh Allah x kira kita kenal org tu ke x dye ttp jodoh kita,,
ok,,, kembali ke pangkal jalan topik myra kali nie,,,
sbnarnya mlm nie myra pening skit kpla coz sok myra trial addmath,,,
kpala pown pusing la smpai benda slah yg myra wat myra x sdar,,,org slalu kata,,,manusia biasa x sdar nafsu sdng control dye (jgn slah fham kowt len plak noh!!!!),,,kita wat slah kita sdar ke??? len la klau yg menyalahi undang sperti curi, zina, n mcm2 g la tu bleh la kita thu yg benda tu slah,,,bkn myra nk kta yg apa kita wat tu btul smua,,tpi sstgah perkara org kena fham kita sma,,,
please dont be selfish,,,,,,fkir hati org sma,,,skiranya skit hati kita,,,hati org tu mmg terasa jga lagi2 klau antara kita n dye rapat sgat,,,,mcm org kata cubit paha kiri,paha kanan terasa juga,,,

ok!!! fine,,,story mory dye mcm nie,,, tdi myra tgh study myra TERrindu kat syang myra yg sorang tu larr,,,,n then dlm hati nk study gak,,,so smbil study myra msj dye,,,tpi len plak jdi,,,coz myra ingat mlm tu nk msj sat je,,,x nak la lma2 sbb msa ngah msj tu pown sptah haram x masuk otak,,,n then myra tnya la si pengarang jantung nk tdo awal ke lmbat,,,dye kta nk tdo lmbat coz nk msj,,,niat myra nk bertnya ja dslah ertikn,,,so terjadi la pergduhan kecil antara kami n myra mngaku semua tu slah myra jgak sbb sblum nie klau myra nk study ke nk wat keje ke msty myrag tau dye,,,tpi mlm nie nk wat mcm mana,,,dah benda nk jdi,,,so cpat je dye terjadi,,,hati skit plus otak jam trus,,,so ngis la jawabnya,,,tpi dye lngsung x tahu,,,myra nie sensitive,,,x thu lakn dye tahu myra ngis ke x,,,coz dah 2 tahun kwnkn,,,bkn 2 hari,,,skrg nie myra tgh rest kejap,,,jap g nk smbung study blik sbb lpasblik skolah tdi trus je tdo,,,letih pnya pasal smlm x ley tdo,,,akak myra la,,tgk tv x ingat dunia smpai kul 2 pgi,,,mangsanya myra jg,,,nsib la mata x wat hal time ngan jwb exam tu,,,huh!!! mlm nie akak x dak sng skit nk study,,,dye tdo kat umah sblah ngan bestfriend dye,,kak cikin,,,k la terakhirnya maksud WASWIN sbgai topik myra kali nie ada lah bersmbung dengan ayat.....ira sayang abang W- walaupun A- abang S- suka W- wat I- ira N- nangis,,, sekian terima kasih
jeng jeng jeng!!!!!

Assalamualaikum semua rakan2 alam maya,,,huhu

myra nak tunai janji,,,,nak tau apa??? tunggu je lar,,,


video

haha,,,time nie kita owang main lagu bunga2 cinta,,,lagu nie bg myra letih sgt,,,

dah la lenguh tgn,,,byk angin nk guna plak,,,sbb dye slow larr,,,,tpi best,,,,

video

haha agak2 penah dengar lagu nie x??? penahkan,,,lagu pa g klau bkn katak lompat,,,hehe

pling best main lagu nie larrr,,,,laju,,,,,

k larrr,,,skit2 dah k,,,mlas nk tggu lma2,,,,

boring,,,,,k daa,,,,, Assalamualaikum,,,

kisah lama,,,
assalamualaikum korang,,,
myra ada nak cita skit nie,,,tiba2 nk cerita cita lama nie,,,adik myra la,,,tiba2 terkeluar tnya pasal nie,,,huhuhu
cita nie ada skit seram la bg myra,,,tpi bila ingat balik mcm lawak pula,,,,huhu,,,, macam ni,,,msa tu umur myra dalam ting. 3 la rasanya,,,
dapat voucer g 1 tmn tema nie,,,semua voucer tu ada 3 keping,,,
x kira umur besar mana pown ley msuk free je,,,huhu tu yg best tu,,,
ok,, time kat dlm tmn tema tu myra, ani n adik mira si mamat cekonet tu mandi la,,,,
time tgh mandi tu myra rasa mcm ada org tgk2 tau kat myra,,,
myra try la tnya kat ani,,, dye kata prasan la unk nie,,, aku x rasa pa2 pown,,,
dye nk rasa pa bkn org tgk dye,,,myra sja g duduk jauh2 dri ani n adik myra,,,
konon nyew nk rlx la kejap,,,time tu la ada swang mamat nie dye g kat adik myra,,,
myra x sdap ati dah nie,,,myra pown g la dkat2 skit ngan adik myra tu,,,tpi x la bpa dkat,,,sgan la,,,,ngan mamat swang yg x kenai tu,,,
myra pown x tau napa ngan dye g menenggek kat adik myra,,,ani mai kat myra dye kata mamat tu nk ajar adik myra bljar mandi,,,
amboiiii!!!!! x pyah dok ajar2 eh,,,,myra pown pandai bleh eh ajar adik sndiri,,,(kta dlm hati ja la)
huhuhuhu,,,tgh dye dok ajar tu dye tgk myra,,,myra rasa len dah nie,,,
pastu bila myra ingat blik dye la yg dok tgk2 myra tdi tu,,,ptut la,,,
nsib la mamat nie bleh thn ensem la jgak,,,tpi x bleh,,,myra nie jenis yg setia,,,,huhuhu CEWAH!!!! perasan sendiri la plak,,,mana bleh myra setia kat ryzal je tau,,,
ok sambung kisah tdi blik,,,myra sja2 je ajak adik g pusing satu tmn tema tu ngan ani skali,,,
nk tau apa terjadi???? mamat tu ikut skali,,,adoiii!!!! seram bulu roma,,,
ani mai dkat myra dye kata kat myra,,," aku rasa mamat nie syok kat unk la"
ha!!!! biar btul,,,(myra kata dlm hati ja),,,padahal ada gak suke skit2,,,huhu,,,
klau nk kwn pown,,,cara bek la brother,,,jgn ikut2,,,tkut tau x?
n then myra jln wat bodo je,,,mamat tu dok sembang ngan ani,,,dye tnya myra,,,myra snyum je smbil jaln,,,,huhu,,,bkn jual mahal,,,tpi tkut,,,
firts time beb ada org mengorat,,,!!!! ketar lutut!!!! huhu
dye mnx no fon, ada facebook x? ada myspace x? ada friendster x?
semua tu myra ada tpi kata x dak,,, yg nmpak bhong sgt tu no fon tu la,,,
ani wat muka pelik je msa myra kata x dak tu,,,huhuhu
time blik ani curi bg no fon,,,,
gila siot ani!!!!! nk kena nie,,,,yg mamat nie pown suke2 la kcau myra,,,
nsib x edar no fon myra kat org len,,,huhu,,,
p/s kpd lelaki: girl suka bila ada yg meminatinya,,,tpi jgn obses ikut dye,,,nnti girl rasa tkut,,,huhuhu
impian plus angan2 myraluna
setiap orang kat dunia nie masti ada impian dan angan2kn,,,
ok,,myra pown ada impian juga,,,impian myra nk jdi seorang cikgu/accountan.
tpi bila difikirkn blik,,klau myra x berjaya mnjadi seorang guru/accountan myra nk kerja apa???
ha!!! 2 la yg myra duk angan2kn tu,,,myra nie minat dlm bidang penulisan+ict,,,,pernah juga myra cipta novel sndiri,,,tpi myra la yg baca sendiri,,,ala cita2 kisah cinta tpi x dan nk hbis,,,dunia seorang pelajar adalah dngan bljar je,,,x dak msa la nk menulis,,,insya Allah klau dunia myra akan menjadi seorang penulis sng je bnda tu nk jdi,,,tpi cikgu kaunseling myra slalu wat uji pasal masa hadapan,,,firt pekerjaan yg sesuai ngan myra adlh guru, accountan,,,napa erk? mmg sjak azali lagi kowt,,,klau myra jdi guru bidang yg myra akan pilih adlah muzik,,,msti korang kat alam maya nie x tahukn,,,myra pandai main muzik,,,gitar, piano/key board n instrument band pown bleh sbb myra slh pemain band atau kat sekolah org panggil uniform nie pancaragam,,,hello!!!! myra nie wakil sekolah k,,,time skolah rendah smpai skolah menengah hdup myra penuh dngan muzik je,,,tpi klau bab mnyanyi,,,huhu sorry myra low la,,,,
k larrr,,,,nk chow lu,,,nnti myra wak masuk video band myra ke pic2 band ke k,,,,dadada
raya,,,,raya,,,,,
Assalamualaikum semua!!!
pada pgi yang mulia nie myra nk mnx maaf banyak2 sekiranya myra ada terkasar bahasa atau tersilap bicara,,,,harap dimaafkan la noh,,,
mai sni myra nak kasi 1 pantun,,,huhu,,,,,,
KeCiK2 pNdaI bRgAyE,
lBh bRgAyE jD bUaYe,
sbULaN bRpOsE sKuNk dAh rAyE,
kAlAw aDe dOsE kiRe fReE lArR yEe,,,,,
huhu,,,
cAmAt aRiEy rAyE aiDiLfiTri,
mAAP zAhiR & bAtiN,,,